Post. Flatcode

inspiration

My dog is my inspiration

Oh god denken jullie: wat zegt ze nu weer over die hond? Maar het is waar mijn hond is een inspiratie van mij. Sinds 1,5 jaar heb ik een flatcoated retriever in huis. Van pup naar puber en nu richting een volwassen hond. Het is een hele belevenis. Waarbij ik vaak om hem moet lachen maar ook regelmatig gefrustreerd aan de kant sta.

Een kleine omschrijving van een flatcoated retriever: altijd (maar dan ook echt altijd) vrolijk, humor (ze hebben zo hun eigen ideeën) en hebben last van het peterpan syndroom. Kortom zij maken van het leven een feest, ook wanneer de situatie even niet leuk is. Zo hoort het toch te zijn? Het is daarom niet voor niets dat een flatcoat in mijn bedrijfsnaam is verwerkt.

OWN IT

Sinds vorige week ben ik begonnen met het programma OWN IT bij Debbie Huson. Sinds januari 2020 bestaat mijn bedrijf Flatcode. Tot nu ben ik met mijn bedrijf nog weinig zichtbaar en dit is één van de redenen waarom ik deelneem aan dit mooie programma

Wat wil ik met Flatcode?

Wat ik met Flatcode wil is ondernemers of particulieren helpen te realiseren om te doen waar ze van houden. Ik zie te vaak dat mensen werken naar een weekend toe en hierin hun leuke activiteiten proppen. En weer balen als de maandagochtend is aangebroken. We rushen door alle dagen heen en zijn “te druk” voor de dingen die we belangrijk vinden.

Met Flatcode wil ik jou verlangen om een eigen bedrijf te starten te kunnen realiseren. Waardoor je een situatie creëert om te doen wat voor jou belangrijk is.

Inmiddels is het hebben van een website een belangrijk onderdeel van een startende onderneming. Ik vind het belangrijk dat de website past bij wat jij wilt uitdragen met jouw bedrijf. Immers is elk persoon uniek en daarom ook elk bedrijf.

Groetjes van Sylvana